Exit VideoHope Challenge Oslo vil gi deg
en fantastisk mestringsfølelse.

 


Et bakkeløp i Grefsenkollen med unik stemning og oppvartning i verdensklasse. Enten du vil sykle eller løpe vil alt legges til rette for at du skal lykkes med å nå ditt mål, samtidig som du tjener en meningsfull sak: å hjelpe ofre for menneskehandel ut av slaveri.
Hope Challenge Oslo er et veldedig arrangement hvor hele overskuddet fra partnere og deltakere går til å drifte Hope for Justice sitt arbeid mot menneskehandel. Ved påmelding forplikter alle deltakere seg til å samle inn 2000 kroner til Hope for Justice sitt arbeid i Norge.
NYHET: LØPERE VELKOMMEN – 24 TIMERS LØP / MARATON / HALVMARATON

1. High Roulers Society: 10 000 høydemeter – 82 repetisjoner
2. Mount Everest: 8 848 høydemeter – 73 repetisjoner
3. Mont Blanc: 4 808 høydemeter – 40 repetisjoner
4. Galdhøpiggen: 2 469 høydemeter – 21 repetisjoner

Ved løping regnes distansen du løper.
1. 24-timers løp: Løp så langt du orker i løpet av 24 timer.
2. Maraton: 10 runder
3. Halvmaraton: 5 runder

Ved påmelding velger du mellom forskjellige distanser innen løping eller sykling.

Ved sykling innhentes høydemeter gjennom å sykle opp og ned samme bakke.

 

Om du ønsker kan du dele et mål med noen av dine kolleger eller venner. For eksempel kan målet om å nå Mount Everest deles mellom fire syklister eller målet om å løpe et maraton deles på tre løpere.

Dersom du skal delta på et lag oppgir du navnet på laget eller lagleder i kommentarfeltet ved påmeldingen. Alle deltakere på laget må melde seg på individuelt.

 

Ved påmelding får du følgende valg:

Standard sign up: Deltakerpris er 700 kroner. Ved å velge denne kategorien forplikter du deg til å samle inn minst 1300 kroner innen starten av rittet.

Pre-paid sign up: For deltakere som ønsker å delta uten å forplikte seg til å starte en egen innsamling, er det mulig å dekke minimumsbeløpet på 2000 kroner selv.