Exit VideoHope Challenge Oslo vil gi deg
en fantastisk mestringsfølelse.

 


Et bakkeløp for sykkel i Grefsenkollen med oppvartning i verdensklasse og unik stemning. Alt legges til rette for at du skal lykkes med å nå ditt mål, samtidig som du tjener en meningsfull sak: å gi ofre for menneskehandel hjelpen de trenger.
Hope Challenge Oslo er et veldedig arrangement hvor hele overskuddet fra partnerbidrag og deltakere går til å drifte Hope for Justice sitt arbeid mot menneskehandel. Ved påmelding forplikter alle deltakere seg til å samle inn 2000 kroner til Hope for Justice sitt arbeid i Norge.
NYHET: LØPERE VELKOMMEN – 24 TIMERS LØP / MARATON / HALVMARATON

“You are stronger than you think you are!”

4. Galdhøpiggen:2,469 metres – 21 repetisjoner

3. Mont Blanc: 4,808 metres – 40 repetisjoner

2. Mount Everest:8,848 metres – 73 repetisjoner

1. High Rouleurs Society: 10,000 metres – 82 repetisjoner

Du innhenter høydemeter gjennom å sykle opp og ned samme bakke. Bakken er 1,8 km, 6,7 % gjennomsnitt stigning og gir 122 høydemeter.

Link til segment på Strava:
https://www.strava.com/segments/660072

 

Det er også mulig å delta med et lag. For eksempel kan distansen Mount Everest deles mellom fire syklister.

Dersom du skal sykle på et lag oppgir du navnet på laget eller lagleder i kommentarfeltet slik at vi kan registrere tiden deres korrekt.

 

Ved påmelding får du følgende valg:

Standard sign up: Deltakerpris er 690 kroner. Ved å velge denne kategorien, forplikter du deg til å samle inn minst 1300 kroner innen starten av rittet.

Pre-paid sign up: For deltakere som ønsker å bli med uten å forplikte seg til å starte en egen innsamling, er det mulig å dekke minimumsbeløpet på 2000 kroner selv.